ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ

ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ

Οταν σηκωνετε ο Λιβας πανω απο τα Σφακια και

ξεσηκωνει τις πετρες απο τα αγρια βουνα χυνωνται Καβαλαρηδες Ανταρτες Ανεμοι βροντουν αρματωσιες ξεφυσουν ατια χτυπαν σπαθια....πεταλα ιαχουν πανω στα αγρια πετρωματα φωνες Αντρων σκιζουν το πρωινο....Βγαινουν οι Δροσουλιτες να ξαναδωσουν μαχη μια ακομα..την τελευταια....Παιρνουν στο κυνηγι τα συννεφα και τα κυματα πολεμουν τους αγερηδες...Ανταρτες τουτοι....της Κρητης Ψυχη και Λαβαρο Αταφοι κοιτωνται και καρτερουν την εκδικηση αιωνες τωρα Τις νυχτες σκορπαν στα φαραγγια των Σφακιων ανεμιζουν Σημαιες και μας θυμιζουν πως θανατος δεν υπαρχει..πως η Αθανασια ξεκινα απο δω..


  • Στυλιανος Ματθαιου Μαρία, σε βλέπω σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή.......με το ένα χέρι στο Καριοφιλι, και στ' άλλο το Πετραχήλι........Συντάσσομαι.......!

  • Μαρια Αετου Δροσουλιτες...οι νεκροι που ζηταν δικαιωση.....που ζηταν την ταφη τους για να μερεψουν οι Ανταρτικες Ψυχες τους...

  • Στυλιανος Ματθαιου Μαρια, να χαρείς......με ξεσηκώνεις.......Δεν αντέχω τα κοινωνικά παράσιτα.....Μαρία κάτσε φρόνιμα, θα γίνουμε....ρεζίλι.

  • Μαρια Αετου οταν σηκωνεται ο Λιβας σηκωνονται απο την γης Αυτοι..της Κρητης οι Αντριωμενοι δειχνουν δρομους ξεσκεπαζουν κρυφα του νου και ξεχυνωνται αιωνες τωρα μπροσταρηδες και μας ζηταν να παρουμε μια αποφαση ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ..να ακολουθησουμε τα Ιδανικα της Φυλης μας την Πιστη και την Πατριδα μας Ορθοδοξια και Ελλαδα ..Επεσαν ολοι Τους κανεις δεν πισωπατησε και ομως...ειναι ακομα ζωντανοι γυριζουν ακομα στα ρουμανια των Σφακιων και μας καρτερουν μας γνεφουν να τους ακολουθησουμε...

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα! Αγαπημένο το Φραγκοκάστελλο!!! Μπορώ να μείνω ατέλειωτες ώρες στην παραλία του!! Να μμαζέψω κοχύλια και να ονειροπολώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή